Lokalen huren

Ben je op zoek naar een ideale plek om met de jeugdbeweging op weekend of op kamp te gaan? Dan zit je helemaal goed bij de lokalen van scouts en gidsen Ansarat. Op de tijdstippen dat we er zelf geen gebruik van maken, bieden we onze lokalen te huur aan.

Beschrijving

Het gebouw bestaat uit een ingerichte keuken met 2 gasbekkens, afwasbakken, werkblad en een koelkast. In het sanitaire gedeelte vind je de toiletten en een wastafel. Er zijn vier grote lokalen waarvan er twee met een uitneembare wand tot één groot lokaal kan omgetoverd worden. In de lokalen zijn enkele zetels aanwezig maar geen bedden. Er zijn ook geen douches aanwezig. In onze lokalen kunnen maximaal 50 personen slapen maar het ideale aantal zijn +- 30 leden en enkele leiding. Voor meer informatie, prijs en beschikbaarheid stuur je een mailtje naar verhuursansarat@gmail.com en wij contaceren je dan zo snel mogelijk terug.

De lokalen worden heel het jaar door verhuurd, maar tussen september en juni moet de huurder op zaterdagnamiddag tussen 13u en 17u het terrein verlaten zodat de scoutsactiviteiten kunnen doorgaan. We verhuren onze lokalen enkel aan (jeugd)verenigingen. Voor fuiven of leidingweekendjes worden onze lokalen niet verhuurd. Voor meer informatie voor tarieven en beschikbaarheid, vul je onderstaand formulier in. Wij contacteren je dan zo snel mogelijk.

Omgeving

Het scoutslokaal ligt aan een rustige weg, middenin een groot speelbos. Vlakbij vind je natuurreservaat ‘De Liereman’, waaraan zich een groot speelveld bevindt. Verder ligt de stad Turnhout op fietsafstand. Hier vind je een groot stadspark met minigolf, er is ook een treinstation. Sporthal ‘De Hoogt’ is ook vlakbij. De dichtstbijzijnde zwembaden kan je vinden in Arendonk, Beerse, Turnhout en Geel. Recreatiepark ‘De Lilse Bergen’ is ook ideaal als daguitstap.

Enkele details

Afmetingen lokaal (+/- in cm):
Keuken: 240 x 680
Groen (groot) lokaal: 1800 x 680
Geel lokaal: 690 x 750
Blauw lokaal: 690 x 950
Plaats voor tenten: 900 x 1500

Materiaal: 20-tal stoelen, enkele zetels, 10 tafels, 15 banken.

Lage Mierdse Weg 5 2360 Oud-Turnhout

Contact: