Inschrijven

Inschrijven 2018-2019? Het inschrijvingsgeld bedraagt 40 euro per lid. Hiervan wordt voor 32 euro een verzekering afgesloten die je gedurende heel het scoutsjaar en kamp verzekert. Met de rest van dit bedrag worden activiteiten gefinancierd en materiaal aangekocht.

3 kinderen of meer?

Indien u drie kinderen of meer in de scouts heeft zitten, betaalt u vanaf het derde kind slechts 32 euro.
Gelieve dit bij de storting ook te vermelden.

Vrijetijdspas/Uitpas

De vrijetijdspas/uitpas werd ontwikkeld door het OCMW en geeft je korting bij een groot aantal culturele, sport- en vrijetijdsactiviteiten. Bij ons krijgt u met deze pas 50% korting op inschrijvings- en kampgeld. (dit geldt niet voor weekendjes)

Deze pas is echter alleen bedoelt voor mensen die wonen in Turnhout, Beerse, Oud-Turnhout of Vosselaar en werd in de eerste plaats ontwikkeld voor gezinnen die het financieel moeilijker hebben.

Wilt u meer informatie over de voorwaarden, voordelen en de aanvraagprocedure?
Ga dan zeker eens langs bij het OCMW of raadpleeg volgende link.

Ziekenfonds

Via uw ziekenfonds kan u een bepaald bedrag terugvorderen voor deelname aan sport- en jeugdactiviteiten. Ook de jeugdbeweging valt hieronder.
U kan hiervoor een formulier terugvinden op de site van uw ziekenfonds of dit aanvragen.
U mag dit formulier aan iemand van de leiding bezorgen zodat wij het correct kunnen invullen en u het vervolgens kan bezorgen aan uw ziekenfonds.

Gelieve bij het overschrijven duidelijk de naam, achternaam, geboortedatum, adres, telefoonnummer en tak (zie verder) van het lid te vermelden.
(bijvoorbeeld: Lize Coertjens – 06/12/1994 – wouter van gierlestraat 15, 2360 Oud-turnhout – 0493636543- leiding)

Mogen we erop aandringen deze overschrijving zo snel mogelijk in orde te brengen. Zo zijn we er zeker van dat we geen problemen krijgen met de verzekeringen.

Gelieve te storten op de groepskas van Ansarat met rekeningnummer:
BE23 1325 3328 1991

Gelieve per kind apart te storten.