Activiteiten


Openingsvergadering

Vandaag start het scoutsjaar!! Ontdek je graag wie jouw mega geweldige leiding is? Kom dan zeker deze zaterdag naar de scoutslokalen! Voor de eerstejaars staat hen een super leuke doop te wachten! Wij hebben alvast super veel zin in het nieuwe jaar met jullie! Vele lieve groetjes van jullie gloednieuwe leiding PS: Neem zeker reservekledij mee en een handdoek om je af te drogen!

Van 13:30 tot 16:30, zaterdag 23 september

Waterspelletjes/ Stratego

Helemaal nat, zo gaan jullie vandaag terug naar huis want het is tijd voor verfrissende waterspelletjes, moest het toch niet zo’n top weer zijn hebben we nog een stratego om het bos onveilig te maken!

Van 13:30 tot 16:30, zaterdag 7 oktober

ZOOM

ZOOM!! Wij zijn er klaar voor om de strijd aan te gaan! Komen jullie mee de eer van Ansarat verdedigen? We maken onze borst al nat en zijn vandaag trots om een echt Ansaratje te zijn! Let op het is op verplaatsing en op een ander uur! We spreken af om 13.45 op een verzamelpunt zodat we samen kunnen wandelen naar het terrein. Jullie zullen een mailtje krijgen met daarin het adres van het verzamelpunt. Adres: Koningin Astridlaan 33, 2300 Turnhout aan het Sint-Jozefcollege

Van 14:00 tot 17:00, zaterdag 14 oktober

Bosspel

Vandaag spelen we nog eens een ouderwets bosspel!

Van 13:30 tot 16:30, zaterdag 21 oktober

Stadsspel

Heeuujjj stadsspel, deze week maken we Turnhout onveilig. Het is dus deze week op verplaatsing. Waar en wanneer we afspreken zal ook in de mail staan.

Van 13:15 tot 16:15, zaterdag 28 oktober

snoepvergadering

Hopelijk hebben jullie niet teveel gegeten deze middag… het is tijd voor onze geweldige snoepvergadering. Neem zeker allemaal je favoriete zakje snoepjes mee

Van 13:30 tot 16:30, zaterdag 11 november

Kooktocht

We hebben nog steeds niet genoeg van al dat eten en daarom mogen jullie deze week laten zien wat jullie kunnen koken. We gaan op KOOKTOCHT. Neem zeker een gamel, handdoek, iets lekkers om klaar te maken op het vuur mee in een rugzak. Kom met de fiets naar de scouts, want we zullen een stukje fietsen naar de plaats waar we ons vuur maken.

Van 10:30 tot 16:30, zaterdag 18 november

Groepsspel

Vandaag spelen we ons fantastische groepsspel! Zijn jullie klaar om de rest van de scouts wat beter te leren kennen?

Van 13:30 tot 16:30, zaterdag 25 november

Sinterklaas

Begin al maar liedjes te oefenen en hopelijk zijn jullie dit jaar een beetje braaf geweest, want vandaag komt de Sint op bezoek!

Van 13:30 tot 16:30, zaterdag 2 december

Techniekenvergadering

Deze week leren we jullie alle belangrijke technieken die een echte scout nodig heeft.

Van 13:30 tot 16:30, zaterdag 9 december

Vlaaienverkoop

Het is weer de tijd van het jaar voor onze welbekende vlaaienslag. Oefen alvast je beste verkooppraatje en glimlach in de spiegel. Zo zorgen we ervoor dat de wolo’s de meeste vlaaien verkopen dit jaar!! We laten jullie nog weten waar we afspreken via mail.

Van 13:30 tot 16:30, zaterdag 16 december

Kerstfeestje

Falalala lala la la. Het is weer tijd om kerst te vieren…. Kunnen jullie verder zingen? Deze week is het tijd voor ons kerstfeestje. Hiervoor mag je allemaal een cadeautje van €2 meenemen.

Van 19:00 tot 21:00, zaterdag 23 december

Paintball

Deze week gaan we het bos onveilig maken. Begin al maar goed water te drinken zodat je veel speeksel hebt want deze week spelen we paintball!!!

Van 13:30 tot 16:30, zaterdag 30 december

Drie koningen zingen

Drie koningen! Drie koningen, geef mij ne nieuwe hoed... Deze week gaan we deur aan deur drie koningen zingen. Vergeet je dus niet om te toveren tot de beste koning! We spreken af aan het dorpsplein van Oud-Turnhout

Van 13:30 tot 16:30, zaterdag 6 januari

Er ging iets mis :(

Contact

woudlopersansarat@gmail.com